SNP: RAZBOJNIKE KOJI SU LJUBIŠI ODUZELI ŽIVOT PRIVESTI PRAVDI I ADEKVATNO SANKCIONISATI

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava duboko žaljenje zbog tragične smrti Ljubiše Mrdaka, koji nije žalio svoj život kako bi zaštitio novac građana Crne Gore i na taj način, pokazao kako izgleda časno i krajnje profesionalno obavljanje službene dužnosti.

„Porodici Ljubiše Mrdaka upućujemo izraze najiskrenijeg saosjećanja, sigurni da će njegovi potomci vječno pamtiti njegov postupak kao vrhunsko junaštvo i žrtvu podnijetu za druge“ saopštili su iz SNPa.

Oni zahtijevaju od nadležnih organa da učine sve što je potrebno kako bi se razbojnici, koji su na ovako svirep način Ljubiši oduzeli život, priveli pravdi i adekvatno sankcionisali.

„Crna Gora mora pokazati da je država vladavine prava, u kojoj će ruka pravde stići svakoga, a da ovakva nedjela naročito neće ostati nekažnjena. Samo tada će Ljubišina vanvremena žrtva imati smisla i ostaće vječno zapisana kao postupak krajnje hrabrosti i odanosti državi i građanima Crne Gore“ zaključili su oni.

Povezane vijesti

Đoković u finalu Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa pobjedivši Karlosa Alkarasa u setovima sa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1). Meč godine, „blokbaster meč“,