Spajić u panici, sve manje mu se vjeruje: Daću ostavku ako ne realizujem program Evropa sad 2.0

Spraman da ugrozi budućnost penziskog fonda i penzija, samo da bi se domogao vlasti.

Podsjetićemo da je ukinuo doprinos za obavezno zdravstveno osiguranje i na taj način urušio već nestabilni zdravstveni sistem…Sličnu projekciju planira i sa fondom PIO i penzijskim osiguranjem.

Lider i nosilac liste Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić saopštio je da će dati ostavku ako ne realizuje program Evropa sad 2.0.

Iz PES je saopšteno da je Spajić boravio u Plavu i Rožajama gdje je građanima predstavio ključne aspekte programa Evropa sad 2.0, ali i obećao da će dati ostavku ukoliko ne ispuni plan da minimalna zarada u Crnoj Gori bude 700 eura, minimalna penzija 450 eura, prosječna zarada 1.000 eura, uz radni dan koji će trajati sedam sati, za ovaj već dugo najavljivani program još uvijek niko nije vidio analizu i plan.

Čak je njegov partijski kolega i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio da nike upoznat da programom koji Spajić najavljuje.

„Ne zanima me funkcija, ali me itekako zanima da ostvarim plan koji sam predstavio građanima. Daću ostavku ukoliko to ne uspijem da realizujem“, kazao je Spajić.

Dijeli i ostavke, a u cilju ubjeđivanja građana u ono za šta ni sam nema plan ni analizu.

Povezane vijesti

Promjenljivo i dosta toplo do 30 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je