SPEKTAKULARNI ekonomski rezultati i to prije početka glavne turističke sezone

Ministarstvo finansija je odradilo veliko dio posla – 225 miliona eura imamo viška prije početka glavne turističke sezone, saopštio je premijer Dritan Abazović.

„Spektakulrani ekonomski rezultati i to prije početka glavne turističke sezone! Prihodovano 225 miliona više nego prošle godine“, napisao je Abazović na Tviteru.

Kako je naveo, predložiće rebalans budžeta, zbog pozitivnih stvari.

„Ne znam da li se ovo ikada dešavalo u istoriji naše države, u svakom slučaju ovo je posljedica hrabrih, odlučnih odluka, koje su se ticale i borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, i bolje naplate svih poreza i doprinosa u Crnoj Gori, i svega onoga što je pratilo i kupovinu Željezare, akcije Luke Bar… Rasturanje svih monopola – političkih, ekonomskih i stavranje klime u kojoj svako može da radi svoj biznis. Crna Gora nastavlja hrabro, na pravom putu, uz želju da nakon turističke sezone koju očekujemo da bude rekordna, još dodatno ojačamo životni standard naših građana“, istakao je između ostalog Abazović, koji trenutno boravi u Rejkjaviku, gdje učestvuje na četvrtom Samitu šefova država i vlada u istoriji Savjeta Evrope

Povezane vijesti