Spriječen šverc 20 kilograma marihuane, uhapšen dvadesetogodišnjak

Kod lica A.U. (20) pronađeno je oko 20 kilograma opojne droge marihuana, kao i pištolj Glok sa oružnim listom i 17 komada municije.

Službenici policije Crne Gore uhapsili su rano jutros A. U. (20)  koji se sumnjiči za šverc marihuane.

„Policija je jutros u mjestu Benkaj, u blizini državne granice sa Republikom Albanijom, nakon preduzimanja višednevnih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, realizovala aktivnost u odnosu na lice za koje se sumnja da je pokušalo da prokrijumčari oko 20 kilograma opojne droge marihuana preko granice sa Republikom Albanijom u Crnu Goru, u kojoj namjeri je osujećen.“ navode iz Uprave policije

Dodaju: „Kod lica A.U. (20) pronađeno je oko 20 kilograma opojne droge marihuana, kao i pištolj Glok sa oružnim listom i 17 komada municije“.

„A.U. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.“ navode iz UP

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.