Srbiji u Kataru stigla podrška iz Rusije: “Došlo 300 navijača, jedva čekamo meč sa Švajcarskom, a znate zašto”

Sergej je stigao iz Moskve, a za meč protiv Brazila na stadionu Lusail biće još 300 njegovih sunarodnika

Kada smo uočili jednog od njih, prišli kako bismo čuli očekivanja naših navijača pred Mundijal, kao i o celokupnoj organizaciji prvenstva, a onda smo se iznenadili kada nam je jedan od njih, po imenu Sergej, odgovorio da su oni Rusi i da su u Katar došli samo da bi pružili podršku Srbiji, prenosi Telegraf.

Poznato je da Rusiji zbog rata sa Ukrajinom nije bilo omogućeno da igra baraž za plasman na Mundijal, a Rusi su odlučili da onda podrže Srbiju, koju vide kao bratsku zemlju i koja je jedna od rijetkih zemalja koja Rusiji nije uvodila sanckije zbog situacije u Ukrajini.

Foto: Telegraf.rs

Jedan od njih je, za Telegraf, ispričao i da će na meč sa Brazilom ići u dresu Sergeja Milinković Savića, pošto se identično zove kao i vezista Orlova, ali i da vjeruje da će Srbija imati dobar učinak u Kataru.

Foto: Telegraf.rs

– Očekujemo da Srbija prođe grupu, došli smo iz Moskve, samo zbog mečeva Srbije i nekih utakmica Argentine

– Veliki broj ljudi iz Rusije dolazi da podrži Srbiju. Mislim da će na meču sa Brazilom biti 300 navijača samo iz Rusije, ne znam koliko će ih biti iz Srbije.

Foto: Telegraf.rs

-Ovaj momak kao i njegovi prijatelji sa posebnom pažnjom čekaju duel protiv Švajcarske, a ne protiv Brazila.

– Mislim da će Srbija protiv Brazila da odigra neriješeno, ali meč koji posebno želim da gledam je meč protiv Švajcarske i nadam se da će Srbija da pobijedi.

Zbog čega meč protiv Švajcarske?

– Znate već, to je politička stvar. Srbija je najbolja – poručio je Sergej, koji je takođe otkrio i da je navijač Spartaka iz Moskve i da je dolazio u Beograd na večiti derbi da podrži Crvenu zvezdu protiv Partizana.

Povezane vijesti