Supermama Vesna POSLIJE OSAM SINOVA rodila kćerkicu Milu

Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe do juče su imali osmoricu sinova, ali njihovoj bajci se 12. septembra pridružila i ćerkica Mila.

Milićevići žive u Italiji već 20 godina, a komentari koje ova, sada desetočlana, porodica dobija samo su pozitivni. Svi se dive njihovoj hrabrosti, posvećenosti i ljubavi.

Vesna, supermama i superžena, otkrila je detalje rođenja princeze.

,,Sve je prošlo super, ovaj osjećaj se ne može opisati riječima. Sa svakom novom bebom smo se osjećali srećnije, ispunjenije i dobijali smo jaču želju i volju da budemo bolji ljudi. Svi smo mnogo srećni, ne možemo još da sredimo utiske. “ rekla je mama Vesna.

Braća ne mogu da se odvoje od sestrice

,,Sinovi ne mogu da se odvoje od nje, svaki hoće da je drži i čuva. Milu su dočekali sa oduševljenjem i njihova radost je nemjerljiva“ rekla nam je kratko Srpkinja koja je deveti put postala majka.

Suprug prisustvovao porođaju

Njen suprug Slobodan je bio sve vrijeme prisutan na porođaju, a trenutak kada je uzeo ćerku u ruke, neopisiv je.

,,Suprug je bio sa mnom tokom cijelog porođaja, a njegove oči pune sjaja dok je držao Milu mislim da bi najbolje opisali stihovi pjesme ‘za moju ćerku ja noćas slavim i malo zbog nje važan se pravim’ “ ispričala nam je Vesna Milićević.

Mila je dobila najbolje ocjene ljekara, a djevojčica je po rođenju bila teška 3.500 grama i dugačka 52 centimetra.

Da podsjetimo, Vesna i Slobodan porijeklom su sa juga Srbije, iz Medveđe, ali sva djeca su im rođena u Italiji. Najstariji sin Luka rođen je 2005. godine, Stefan je rođen 2006, Đorđe 2008, Aleksa 2010, Nikola 2012, Dušan 2016, Petar 2018, Pavle 2020, a sada se rodila Mila.

Iako su djeca rođena u Italiji, naša sagovornica rekla je kako su dječaci odgajani i vaspitavani u duhu domovine.

,,Oduvijek sam željela veliku porodicu i taj dar od Boga sam i dobila. Inače sam ponosna majka osmorice dječaka i mlađi se uvek ugledaju na stariju braću, a djevojčica nam je još jedan božiji blagoslov“  navela je Vesna.

Izvor: Blic rs

Povezane vijesti

Danas je ljetnji Krstovdan

Krstovdan je veliki pravoslavni praznik koji obilježava Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici, dan kada je pronađen i iskopan Časni krst na Golgoti i dan