SVEŠTENIK „CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE“ SA GAS-MASKOM, ČIJE SE PORIJEKLO UTVRĐUJE

Tokom nemilih scena na Cetinju zabilježena je jedna fotografija na kojoj je Boris Bojović sveštenik nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve, sa gas-maskom na licu.

Policija je upala u zgradu Službe zaštite i sapašavanja Podgorica, izuzela dokumentaciju, a u toku je prebrojavanje gas – maski, hemijskih sredstava i opreme, jer se sumnja da je dio te opreme završio kod građana koji su se na Cetinju protivili ustoličenju mitropolita Joanikija i organizovali blokadu grada.

Nezvanično saznajemo da je akcija u toku, a biće još sličnih i to širom Crne Gore, jer je namjera službi bezbjednosti da istinu o događajima na Cetinju izvede do kraja i predoči je crnogorskoj javnosti.

Tokom trodnevne krize na Cetinju mnogi demonstranti su imali gas – maske, a korišćena su i mnoga hemijska i pirotehnička sredstva. Policija sumnja da su ona dobijena iz nekih državnih institucija, tako da će provjere biti nastavljene i narednih dana.

Piše : Budim info

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne