Svjetska i Evropska antidoping agencije: Borba protiv dopinga u Crnoj Gori na zavidnom nivou

Ministarstvo će nastaviti da ispunjava obaveze iz svoje nadležnosti u okviru impementacije standarda iz oblasti antidopinga kroz normativna i strateška dokumenta.

Ministarstvo sporta i mladih

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić, primio je danas predstavnike Svjetske i Evropske antidoping agencije povodom proširenja saradnje i osnaživanja dijaloga sa Ministarstvom.

Potpredsjednik Šćekić se zahvalio na posjeti i istakao da smatra da će Ministarstvo, kroz zajedničke aktivnosti sa Svjetskom antidoping agencijom, Komisijom za antidoping i drugim relevantnim organima nastaviti da ispunjava obaveze iz svoje nadležnosti u okviru impementacije standarda iz oblasti antidopinga kroz normativna i strateška dokumenta.

Ministarstvo sporta i mladih

Predstavnici su istakli je njihovo mišljenje da je funkcija Ministarstva na zavidnom nivou da se borba protiv dopinga izdigne na zavidnom nivou.

Državni sekretar u Ministarstvu Vladimir Obradović kazao je da je važna uloga Ministarstva u obezbjeđivanju pravnog okvira i finansijske podrške Komisije za doping, uz pažljiv pristup da se ne ugrozi nezavisnost te institucije.

Povezane vijesti

Sjutra na snazi narandžasti meteoalarm

Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 9, najviša dnevna od 6 do 16 stepeni Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore izdao je narandžasti meteoalarm

TO Berane na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Berane će tradicionalno predstaviti ponudu našeg grada na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Sajam je otvoren danas pod sloganom “Avantura počinje ovde”