Terzić: Troje hospitalizovanih van životne opasnost

U KCCG hospitalizovane su četiri osobe, ranjene u jučerašnjoj tragediji na Cetinju, od kojih je jedna životno ugrožena i nalazi se na intenzivnoj njezi. Kako je saopšteno iz KCCG jedan pacijent je van životne opasnosti, kao i još dva pacijenta u cetinjskoj bolnici.

Kako je saopšteno iz KCCG jedan od pacijenta je trenutno stabilan, van životne je opasnosti i smješten je na Klinici za neurohirurgiju.

Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intezivnoj jedinici. Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na mjerama dalje intezivne terapije i monitoringa koji je takođe smješten u intezivnoj jedinici. Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahtijeva tretman u intenzivnoj jedinici„, saopšteno je iz KCCG.

Terzić: Tri pacijenta su u Centralnoj intenzivnoj jedinici 

U KCCG su četiri pacijenta, jedan je, kako kaže medicinski direktor Zoran Terzić u Klinici za neurohirurgiju i nakon operacije je na daljem tretmanu.

Tri pacijenta su, kako kaže, u Centralnoj intenzivnoj jedinici i nakon hitne operacije, nalaze se na daljem intenzivnom tretmanu.

Prvi pacijent ima dominantnu povredu glave operisan je nalazi se na daljoj intenzivnoj terapiji. Drugi pacijent ima dominantnu povredu jetre i operisan je i nalazi se na intenzivnoj njezi. Treći pacijent ima povredu glave, vrata, otvoreni prelom desne nadlaktice operisan je i na daljem intenzivnom tretmanu„, kazao je Terzić.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović kaže da je su dvije osobe, koje su hospitalizovane u toj bolnici, a koje su povrijeđene u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja. Riječ je o kako navodi o muškarcu i jednoj ženi.

Van životne su opasnosti”, kazao je Ivanović, za TVCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

Nažalost među njima su bile dvije osobe kojim je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG”, kazao je Ivanović

Povezane vijesti