TIJELA PREMINULIH IZ PORODIČNE TRAGEDIJE U PETNJICI UPUĆENA NA OBDUKCIJU

Nakon porodične tragedije u kojoj su dvije osobe izgubile život a jedna je teško povrijeđena, tijela preminulih upućena su u Klinički centar Crne Gore na odjeljenje patologije radi obdukcije, a tragovi vještačenja izuzeti sa lica mjesta biće predmet vještačenja, saopšteno je iz VDT Bijelo Polje.

Kako smo ranije objavili, u Petnjici se sinoć oko 23.00 časa dogodilo ubistvo i samoubistvo u kojem je suprugu ubio A.Š., potom ranio njihovu maleljwtnu ćerku i zatim presudio sebi.

„Državna tužiteljka Višeg državnog tužilaštvu u Bijelom Polju, Tanja Nišavić obavila je uviđaj u prisustvu službenika Uprave policije u mjestu Bašča Rijeka, opština Petnjica, povodom događaja u kom su dva lica nastradala, a jedno zadobilo teške tjelesne povrde. Do sada prikupljeni podaci ukazuju na to da je u porodičnoj kući A.Š.(50) lišio života svoju suprugu E.Š.(36) i tjelesno povrijedio njihovu maloljetnu ćerku (15), nakon čega je u dvorištu porodične kuće izvršio samoubistvo. Tijela preminulih upućena su u Klinički centar Crne Gore na odjeljenje patologije radi obdukcije, a tragovi vještačenja izuzeti sa lica mjesta biće predmet vještačenja.“ naveli su iz Višeg tužilaštva Bijelo Polje

Još uvijek nije poznato šta je tačno dovelo do ovog događaja, ali nadležni ispituju da li je eventualno uzrok porodični sukob.

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.