Tri osobe lakše povrijeđene u udesu na magistralnom putu Ribarevine – Berane

Ministar zdravlja pomogao povrijeđenima, koji je sa suprugom naišao autom i pritekao u pomoć dok su povrijeđene majka i kćerke još bile u vozilu… Smjestio je povrijeđene u svoj
automobil…

Dvadesetogodišnja I.R. (20) iz Podgorice zadobila je lake tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koje se sinoć oko 19 časova dogodila u mjestu Kljunača, na magistralnom putu Ribarevine-Berane. Kako je za „Dan“ kazao Dr Kenan Erović, direktor Opšte bolnice Bijelo Polje, lakše su povrijeđene i dvije njene kćerke od kojih jedna ima nešto više od godinu, a druga tri godine.

– Ukazana im je pomoć, sanirane su povrede koje su, srećom, lakše prirode i djevojčice su upućene kući-kazao je dr Erović.

Pomoć povrijeđenima pružio je ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, koji je sa suprugom naišao autom i pritekao u pomoć dok su povrijeđene majka i kćerke još bile u vozilu… Smjestio je povrijeđene u svoj
automobil, s obzirom na to da je bio krenuo za Podgoricu i odvezao ih u bjelopoljsku Opštu bolnicu. Dok je trajalo zbrinjavanje i snimanje povrijeđenih, ministar je bio u bolnici, nakon čega ih je preuzeo i krenuo prema Podgorici. Inače, u udesu su učestvovali i golf“ bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.B. iz Bijelog Polja, koji se kretao prema Beranama i D.K., koji se nalazio za volanom ,audija“ podgoričkih oznaka. Uviđaj su obavili službenici saobraćajne policije Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje.

Povezane vijesti