U Beranama se pojavile „nove vjerske strukture“

U Beranama se pojavile „nove vjerske strukture“

Otac Stefan: U našem gradu se pojavile strukture koje zloupotrebljavaju ime Gospodnje radi promocije literature

U Beranama, u centru grada, počele su se pojavljivati određene vjerske strukture koje zloupotrebljavaju ime Gospodnje radi promocije literature..apeluju iz Eparhije budimljansko-nikšićke da takve sadržaje treba ignorisati jer su štetne za dušu čovjekovu.

Naime, otac Stefan Milovanović je kao status na svom facebook i instagram profilu napisao sledeće⬇️

Braćo i sestre,
U našem gradu su se pojavile određene verske strukture koje sebi daju za pravo da zloupotrebe Ime Gospodnje radi promocije literature i učenja koje je štetno za dušu čovekovu. Branili smo svetinje i odbranili ih pa vas sve iskreno i od sveg srca molim da ne prihvatate nikakve besplatne knjige koje dele sekte na ulici jer je đavo lukav i u stanju je da nas na mnoge načine napada i vara kako bi mi pristali i prihvatili ono što on nudi – propast!

Imamo predivne literature u našim hramovima, počevši od Svetog Pisma (izdanje Svetog Arhijerejskog Sinoda SPC), preko dela svetih otaca i mnogih drugih dušekorisnih i poučnih knjiga i za odrasle a i za omladinu.

Molim vas da ne prihvatate ništa od onoga što se deli na ulici i da ignorišete te osobe u širokom luku!

I da, da se podsetimo reči Hristovih da se taj zli, podmukli, lukavi i prefigani rod demonski izgoni samo postom i molitvom!

Neka nam je Bog na pomoći i da Ga molimo da nam otvori oči kako bi lakše prepoznali zamke demona koji nisu ništa drugo nego vukovi u jagnjećoj koži.

S Božijom pomoću!

Povezane vijesti

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin

Pogođen je sa tri hica, a tamošnje vlasti pokušavaju da identifikuju ubice uz pomoć snimaka sa nadzornih kamera Žabljačanin S.M ubijen je juče oko podne