U Centar za fizikalnu medicinu uloženo preko 250 hiljada eura

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog Centra Crne Gore (KCCG) rekostruisan je i opremljen po savremenim medicinskim standardima, kazali su iz KCCG-a dodajući da je u taj projekat uloženo preko 250 hiljada eura

Iz KCCG-a su naveli da je projekat realizovan u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje njihovih pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene.

U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je riječ o ulaganju koje je po prvi put sprovedeno u tom prostoru i tih razmjera od useljenja glavne zgrade KCCG do danas.

Ukupna vrijednost ulaganja prelazi 250 hiljada eura”, kazali su iz KCCG-a.

Oni su podsjetili da Centar sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju pacijentima koji su na bolničkom liječenju, kao i ambulantnim pacijentima.

Kako su naveli, Centar je, samim tim, važna karika u kvalitetnom pružanju zdravstvenih usluga u KCCG-u.

Centar je za vrijeme izvođenja radova, zahvaljujući razumijevanju i strpljenju naših pacijenata, kao i posvećenošću i profesionalnom odnosu zaposlenih, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, uspješno funkcionisao u privremenom prostoru u staroj zgradi Medicinske škole”, kaže seu saopštenju.

Iz KCCG-a su kazali da njihovi pacijenti najbolje znaju važnost fizikalne medicine u njihovom liječenju i brzom oporavku.

Zato sa ponosom ističemo značaj ovog projekta, naročito jer smo sada obezbijedili uslove koje zaslužuju i pacijenti i zaposleni”, dodaje se u saopštenju

Povezane vijesti

Nastavljen pad cijena žitarica

Cijena kilograma pšenice pala na 22 centa, na najniži nivo za godinu i po. Značajan pad i cijena vještačkog đubriva Cijena pšenice na regionalnoj Produktnoj