Uhapšen osumnjičeni za krađu automobila u Beranama

Plavska policija uhapsila je 27-godišnjeg V.O. koji se sumnjiči za krađu automobila u selu Vinicka kod Berana, saopšteno je iz Uprave policije.

Vlasnik automobila prijavio je policiji je u Beranama da mu je nestalo vozilo marke „Audi“ beranskih registarskih oznaka koje je bilo parkirano ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Vinicka . Kako se navodi, u automobile je bio ključ.

Nakon što je policija je sačinila zapisnik I krenula u potragu, plavska policija je pronašla automobile pored puta u mjestu Brezojevice.

“Nakon toga, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Plavu policija je kontrolisala lice V.O. (27). Kod njega je pronađen ključ otuđenog vozila i nekoliko ličnih dokumenata na druga imena, a koja će biti predmet daljeg vještačenja”, navodi se u saopštenju.

Osim ključeva ukradenog automobila, kod njega su pronađena i lična dokumenta više osoba iz Berana i Rožaja.

Portalu RTCG je rečeno da je predmet u obradi i da se pretpostavlja da lična dokumenta Beranaca i Rozajaca potiču iz kradja na području ovih opština, a da je namjeravao da ih koristi u privatne svrhe.

Plavska policija je dovela osumnjičenog u službene prostorije Odjeljenja bezbjednsoti Berane i on je po nalogu postupajućeg tužioca uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa

Povezane vijesti

Vlada u petak o Brđaninu

Komisija proslijedila izvršnoj vlasti Šaranovićev predlog za razrješenje direktora Uprave policije Vlada Crne Gore odlučivaće na sjednici u petak o razrješenju šefa policije Zorana Brđanina,