Uhapšen policajac: Osumnjičen da je radio za „kavčane“

Akcija hapšenja je sprovedena zbog toga što je, prema prvim informacijama, policajac imao kontakte sa bezbjednosno interesantnim osobama iz „kavačkog“ klana preko „SKY“ aplikacije.

Policijski službenik uhapšen je zbog sumnje da je radio za „kavački“ klan, potvrđeno je za portal Dan iz policije. Prema nezvaničnim informacijama, slobodeje lišen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva G. S.

Akcija hapšenja je sprovedena zbog toga što je, prema prvim informacijama, policijski službenik imao kontakte sa bezbjednosno interesantnim osobama iz „kavačkog“ klana preko „SKY“ aplikacije.

Podsjećanja radi, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić poručio je u intervjuu za „Dan“ d aje nakon dugo vremena, policija postala institucija kojoj se u Crnoj Gori najviše vjeruje. Prema njegovim riječima, Crna Gora više nije oaza za kriminalne organizacije i poligon za njihove kriminalne obračune.

Tom prilikom je naglasio da će ministartstvo zadati završni udarac mafiji uklanjanjem njihovih saradnika u policiji

Povezane vijesti

Nastavljen pad cijena žitarica

Cijena kilograma pšenice pala na 22 centa, na najniži nivo za godinu i po. Značajan pad i cijena vještačkog đubriva Cijena pšenice na regionalnoj Produktnoj