UHAPŠEN ROŽAJAC ZBOG RANJAVANJA

Policija je u Nikšiću uhapsila je A.M.(25) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teškog ranjavanja, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su identifikovali izvršioca krivičnog djela izvršenog 13. avgusta kada je Z.K. zadobio povrede u predjelu desne noge nastale uslijed ispaljivanja projektila iz vatrenog oružja.

„A.M. je uz krivičnu prijavu sproveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, a koji je donio rješenje o zadržavanju do 72 sata. Napominjemo, policija je u odnosu na ovaj događaj prethodno lišila slobode i lice S.P. (35) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, naglašavaju u policiji.

Nikšićka policija je u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Nikšiću preduzimala dalje neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja identiteta i pronalaženja izvršioca ovoga djela što je rezultiralo lišenjem slobode A.M.

Povezane vijesti