Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije bivšu djevojku

Djevojka je transportovana u Klinički centar Crne Gore sa dvije ubodne rane u predjelu desne slabine i jednu ubodnu ranu u predjelu lijeve natkoljenice.

E.K. (23) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju bivšu djevojku, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi u saopštenju, u noći između 21. i 22. novembra, oko 1.50 časova, podgorička policija je primila više prijava telefonskim putem da se u ulici Velimira Terzića u Podgorici, na terasi jedne zgrade nalazi žensko lice koje traži pomoć.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su izašli na lice mjesta gdje su na terasi pomenutog stana zatekli žensko lice, državljanku Turske, koja je imala vidne povrede u predjelu glave i tijela. Osim toga, u stanu su zatečeni tragovi krvi.

Djevojka je transportovana u Klinički centar Crne Gore sa dvije ubodne rane u predjelu desne slabine i jednu ubodnu ranu u predjelu lijeve natkoljenice. Osim toga, ona je zadobila povrede glave – više hematoma i lom dva prednja zuba gornje vilice.

Ona je zadržana na daljem liječenju u KCCG gdje su policijski službenici sa njom obavili razgovor i došli do saznanja da joj je povrede nanio njen bivši emotivni partner E.K.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu izvršene uviđajne mjere i radnje na licu mjesta, te su preduzete aktivnosti u cilju pronalaska izvršioca. E.K. je lociran sinoć na graničnom prelazu Božaj i uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju“, zaključuje se u saopštenju

Povezane vijesti