Uhapšena osumnjičena: Vozilom usmrtila pješaka, pa pobjegla?

Iz Uprave policije rečeno je da je jutros rasvijetljeno krivično djelo – teško djelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Nermina Kalač (28) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama, automobilom usmrtila pješaka M.M. (62) i potom pobjegla sa mjesta nesreće.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je jutros rasvijetljeno krivično djelo – teško djelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, da je otkriveno ko je upravljao vozlom „BMW X5“, kojim je pješak udaren, prenose Vijesti.

„Vozač je lišen slobode u 11 časova, o svemu je upoznat ODT u Rožajama, kome će lice uz krivičnu prijavu biti predato u zakonski predviđenom roku“, kazali su iz UP.

Rukovodilac Osnovnog tužilaštva u Rožajama Aldin Kalač ranije je u saopštenju zamolio građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u cilju identifikacije vozača, da to jave tužilaštvu ili policiji.

Kalač je obavio uviđaj, uz učešće vještaka saobraćajne struke Muja Nurkovića i pripadnika rožajske policije.

„Naredbom je određen pregled i obdukcija preminulog lica od strane vještaka za sudsku medicinu“, naveo je Kalač

Povezane vijesti

Lokalna turistička organizacija obilježila Svjetski dan turizma

Direktor lokalne turističke organizacije Ivan Radević je čestitao svim turističkim poslenicima Svjetski dan turizma Turistička organizacija Berane je skromnim gestom- doniranjem majica Službi zaštite i spašavanja, obilježila Svjetski dan