URA: Čekamo zajedničku ponudu Demokrata i DF-a

Građanski poktet URA saopštio je da nijesu spremni za trule kompromise, te da ako nema dogovora izbori su najpoštenije rješenje. Pozvali su predstavnike DF-a i Demokrata da se izjasne o sastavu Vlade.

URA je već saopštila da želi nastavak borbe protiv kriminala i Crnu Goru u Evropskoj uniji, i od toga nećemo odustati. Ostali – neka se izjasne. Nijesmo spremni na trule kompromise. Ako nema dogovora, idemo na izbore„, saopštili su  iz URE.

Kako su kazali, to je najpoštenije rješenje.

URA je za to spremna, ali nijesmo spremni da se igramo sa državnim interesima. Očekujemo da donesu predloge za rješenje političke krize svi oni koji su srušili 43. Vladu zajedno sa DPS-om, bez plana i razmišljanja, vrativši tako Đukanoviću mogućnost odlučivanja o Crnoj Gori. Kolege iz Demokrata, s obzirom na to da su rekli da devet poslanika URE, CIVIS-a i SNP-a nema pravo da predlaže, neka predlože strukturu Vlade. Neka ne manipulišu i ne troše vrijeme, neka se dogovore između sebe, i iznesu nam predlog, a organi će se o tome izjasniti u najkraćem roku„, zaključili su iz URE

Povezane vijesti