Vučić: Albanci pokušavaju tiho da okupiraju sjever Kosova i Metohije

Srpski narod ni nasilje ni kršenje međuanrodnog prava neće da toleriše. Što ste se igrali, igrali ste se, poručio je Vučić

Dobijamo dodatne loše vijesti s Kosova, Albanci imaju plan da tiho zauzmu sjever, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Albanci pokušavaju da ispod žita da tiho zauzmu i okupiraju sjever Kosova i Metohija, njihov tzv. minsitar unutrašnjih poslova da kontrolišu jezero Gazivode što bi značilo novo kršenje briselskog sporazuma. Ako i zamolite ljude u Briselu, oni vam kažu ‘da, sve je u redu’, a onda bude i gore. Upozoravam i jedne i druge da to više ne rade. Srpski narod ni nasilje ni kršenje međuanrodnog prava neće da toleriše. Što ste se igrali, igrali ste se„, poručio je Vučić iz Požarevca gdje je prisustvovao svečanom otvaranju treće fabrike Maderson grup u Srbiji.

Predsjednik Srbije je dodao da „zima neće biti laka zbog milion problema koji su zadesili svijet„, prenosi Kosovo onlajn.

Trudićemo se da bude što lakša za naše građane, da što manje osjetite. U subotu ćemo imati važnih objava, molim vas da svojoj državi pomognete i da razumijete težinu svega u čemu se danas nalazimo„, naveo je Vučić

Povezane vijesti