Vučić: Bili smo nezainteresovani dok nam je pred oči Crna Gora otišla

Nezainteresovani…i ne mogu ja da zamjeram to pokojnom Nikitoviću, jer bar znam da se borio za to i zalagao, drugo su mogućnosti i sve ostalo. Ne mogu da zamjeram to čak ni Koštunici..

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji “Ćirilica” na Hepiju sinoć je pomenuo Crnu Goru.

“Ajde razmislite kako smo mi bili nezainteresovani dok nam je pred očima Crna Gora otišla iz Savezne Republike Jugoslavije. Nezainteresovani…i ne mogu ja da zamjeram to pokojnom Nikitoviću, jer bar znam da se borio za to i zalagao, drugo su mogućnosti i sve ostalo. Ne mogu da zamjeram to čak ni Koštunici… ali to je ono sjedim u kabinetu, obavijestio me Peca Popović, obavijestio me Šoć, ide dobro, u Pljevljima bio dobar miting. Daj bre, nemojte da se pravite blesavi da niste znali i da vam UDBA nije rekla kako stvari stvarno idu”, rekao ej Vučić.

Dodao je: “2006. to gubimo a znamo da je to preduslov da bi Kosovo moglo da proglasi nezavisnost.”

“Problem je u tome možeš li nešto da postigneš ili ne možeš. Što bih ostao zapamćen kao neko ko je uradio sve najgore za svoju zemlju”, kazao je Vučić, između ostalog.

Uoči predstojećih izbora u Srbiji koji su zakazani za 17. decembar, Vučić je poručio da je “Beograd jedina metropola regiona, uprkos tome što ima mnogo dobrih mjesta u regionu, i nastaviće ubrzano da se razvija”.

Povezane vijesti