VUKIĆ: ĐUKANOVIĆ TRAŽI SLAMKU SPASA

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Vukić kazao je “Vijestima” da Đukanović traži slamku spasa u državama regiona, misleći da će dobiti podršku “za svoju promašenu politiku”.

”Đukanović traži podršku od onih koji nikad nisu bili iskreni prijatelji Crne Gore i njenih građana. Jasno je da on više ne uživa povjerenje EU i zapadnih partnera, jer su uvidjeli da je to bila politika ličnih interesa, kriminala i korupcije. Partiji koju vodi Đukanović nikad prioritet nisu bili EU standardi, već lažno predstavljanje radi opstanka na vlasti”, smatra on.

Poslanik SNP-a kaže da su poruke koje su Đukanović i Milanović poslali uperene protiv Srbije, “odnosno tzv. velikosrpskog nacionalizma”.

”Oni su se na taj način vratili narativu iz devedesetih i ušli u nepotrebno zaoštravanje odnosa s državom koja bi trebalo da nam bude najbliža. Žalosno je što Đukanović još nije shvatio da je upravo ta politika bila jedan od uzroka njegovog pada s vlasti”, poručuje Vukić.

Izvor: portal Vijesti

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne