XII Crnogorski festival filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2021- Berane 13.i 14. decembar

Uz moto „Borbe koje traju“, Centar za građansko obrazovanje (CGO), u saradnji sa Opštinom Berane i Centrom za kulturu, 13. i 14. decembra 2021. organizuje XII izdanje Crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2021. Beransko izdanje Festivala UBRZAJ 2021 otvara se 13. decembra 2021, u 18:00, u Centru za kulturu, sa filmom Novo jevanđelje koji je režirao Milo Rau. Nakon toga, u 20:00 nastavljamo sa apsolutnim pobjednikom Pulskog festivala 2020. godine – filmom Tereza37, režisera Danila Šerbedžije.

Ovogodišnje izdanje Festivala podržalo je Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore, Ambasada Finske u Beogradu, UNDP u okviru projekta Reforma nacionalnog sistema procjene invaliditeta, Opština Berane i Opština Kotor. Partneri su BELDOCS, Sarajevo Film Festival i Crnogorska kinoteka. Takođe, promocija društveno odgovornog pristupa vidljiva je i u biznis sektoru, te stoga ističemo sponzorstva hotela CUE, PG taksija, Gostione 1928, kao i kompanije De Vinos Montenegro.

Ulaz na sve projekcije je SLOBODAN!

Povezane vijesti

Promjenljivo i dosta toplo do 30 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je