,,Za budućnost Mojkovca“: Mi smo pobjednici izbora, zato ovolika buka DPS-a

Ono što je izvjesno – u Mojkovcu će DPS biti teško poražen, a koalicija Za budućnost Mojkovca, biće pobjednik izbora 5. decembra. To znaju i u mojkovačkom DPS-u, koji je jedino poznat po tome što je zaista jedan od ,,viđenijih’’ krakova mafijaške hobotnice ove partije, pa ih podržavaju ili su čak i na listi neki koji su blisko sarađivali sa kriminalcem Naserom Keljmendijem. Zato se digla ovolika buka iz DPS, koja, naravno, ne može zaustaviti pobjedu koalicije Za budućnost Mojkovca.

Nećemo se previše baviti DPS-om, a naročito pričom o izdaji, jer je makar to nešto što isključivo prati politiku DPS. Uostalom, na čelu te partije se nalaze oni koji su tokom karijere promijenili više ideologija, da bi danas ostali u ideološkoj rupi izdajnika i naciste Sekule Drljevića. Time su pljunuli na svoje pretke, ali i na sebe iz nekih ranijih faza, što je njima kao popiti čašu vode. Zato će Mojkovčani odbaciti ekstremiste iz DPS, a snažno podržati našu koaliciju koja je garant duhovne i ekonomske obnove.

Takođe, znaju dobro u DPS-u da je prethodnih dana veliki broj njihovih glasača prišao koaliciji Za budućnost Mojkovca, jer više ne žele da budu dio jedne loše i promašene politike koja nestaje sa scene. A neka su u DPS-u zapitaju i to zašto su im se pasivizirali provjereni kadrovi i kakav je bio njihov odnos prema njima, koliko su ih puta slagali i prevarili.

Što se tiče programa koalicije Za budućnost Mojkovca, on je ubjedljivo najbolja ponuda i mi gotovo svaki dan saopštavamo šta ćemo raditi odmah nakon naše pobjede 5. decembra, a, nažalost, prvo ćemo morati da saniramo ono što je uradila vlast DPS-a, koja je svojim lopovlukom samo radila na ličnom bogaćenju i tjeranju građana iz naše opštine. Prosto je nemoguće da se niko od tih ljudi makar malo ne zastidi i da se izvini zbog uništavanja i pljačke kojoj je naš grad bio izložen od strane DPS i udbaško-kriminalnih klanova koji su držali Mojkovac pod okupacijom.

Dosta je bilo okupacije, koalicija Za budućnost Mojkovca je pobjednik izbora 5. decembra, OSTAJEMO OVDJE da radimo radimo u interesu svih građana Mojkovca.

Povezane vijesti

Od ponoći skuplji benzin i eurodizel

Eurosuper 95 i 98 poskupiće po četiri centa, eurodizel za cent Ministarstvo energetike i rudarstva objavilo je nove cijene goriva, po kojima će eurosuper 95

Poginuo radnik Rudnika uglja u Pljevljima

Radnik Rudnika uglja Pljevlja poginuo je danas na radnom mjestu, saznajemo nezvanično iz Uprave policije. Do smrti je došlo prilikom demontaže elemenata na dizalici. Iz

Danas je Sveti Simeon Mirotočivi

Narodni običaji kažu da bi na ovaj dan trebalo moliti se svetitelju za neustrašivost, zdravlje i snagu djece Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas