„Za budućnost Zete“: Lokalna vlast će biti formirana bez Demokrata

Kako ističu, na korektan odnos u podjeli tereta, obaveza i odgovornosti u vođenju buduće Opštine Zete koju su dobili od Demokratskog fronta, Demokrate nijesu htjeli da pristanu

Iz koalicije „Za budućnost Zete“ saopšteno je da će vlast u ovoj opštini biti formirana bez Demokrata, ali da je ova politička grupacija uvijek dobrodošla ako u nekom narednom periodu odluči da da svoj doprinos u funkcionisanju ove opštine.

Iako skoro apsolutni pobjednici izbora pozvali smo kolege iz Demokrata i SNP-a da razgovaramo i zajednički  podijelimo odgovornost vođenja vlasti i same izgradnje i to one najteže od samih temelja, koji su još uz to debelo potkopani funkcionisanjem DPS vlasti u decenijskom protoku vremena, samostalne Opštine Zete, saopštili su iz koalicije „Za budućnost Zete“.

Kako navode, kolege su se odazvale i u tim razgovorima je SNP, bez ikakvih uslovljavanja odmah pristao da bude dio široke koalicije.

Sa druge strane Demokrate su imale precizne i detaljne uslove i raspored pozicija koje su namjerili a koji po našem skromnom mišljenju daleko pravazilaze njihov respektabilan izborni rezultat, dodaju oni.

Kako ističu, na korektan odnos u podjeli tereta, obaveza i odgovornosti u vođenju buduće Opštine Zete koju su dobili od Demokratskog fronta, Demokrate nijesu htjeli da pristanu.

Stoga će lokalna vlast biti formirana bez ove političke grupacije koja će biti dobrodošla, ako u nekom narednom periodu odluči dati svoj mjerljiv i opipljiv doprinos funkcionisanju Opštine Zeta. Do tada im želimo svako dobro i uspjeh u daljem radu, zaključuju oni

Povezane vijesti