Zaplijenjeno oko 65 kilograma marihuane

Kontrolom teretnog vozila policija je, kako navode u saopštenju, pronašla dvije veće torbe i jedan džak u kojima se nalazilo 65 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 65 kilograma

Podgorička policija uhapsila je A.D. (27) i I.D. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa pronašla i oduzeli oko 65 kilograma marihune.

Podgorička policija je kontrolisala dva vozila u Tuzima, putničko vozilo marke „Škoda“ podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.D. (27) i teretno vozilo marke „Renault Kangoo- podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.D. (23)“, navode u saopštenju.

Kontrolom teretnog vozila policija je, kakko navode u saopštenju, pronašla dvije veće torbe i jedan džak u kojima se nalazilo 65 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 65 kilograma.

Kako ističu iz policije, sumnja se da je oduzeta opojna droga prokrijumčarena sa teritorije Republike Albanije na teritoriju naše države.

A.D i I.D. su lišeni slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- stoji u saopštenju

Povezane vijesti