Žarko Laušević hitno hospitalizovan: Stanje glumca u strogoj tajnosti

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će dalji tok liječenja biti određen naspram toga

Glumac Žarko Laušević primljen je prije nekoliko dana u KBC “Bežanijska kosa”, saznaje 24sedam.

Narušeno zdravstveno stanje glumca od prije nekoliko mjeseci kulminiralo je posljednjih dana, pa je hitno hospitalizovan, a trenutno je na daljim ispitivanjima.

Izvor blizak glumcu rekao je za 24sedam da bez obzira na situaciju Laušević nije želio da propusti nastavak snimanja serije “Kalkanski krugovi” tokom ljeta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će dalji tok liječenja biti određen naspram toga.

Sagovornik pomenutog portala navodi dalje da se vijest o zdravstvenom stanju Lauševića drži u strogoj tajnosti, kako ne bi došlo do spekulacija u javnosti.

On se upravo zbog privatnosti u bolnici “Bežanijska kosa” nalazi u apartmanu, gdje o njemu brine veliki broj ljekara i drugo medicinsko osoblje.

Kako bi dobio više informacija, portal 24sedam pokušao je da stupi u kontakt sa Žarkovom porodicom, ali bezuspješno.

U tekstu se podsjeća da je na početku pandemije korona virusa 2020. godine glumac, prema pisanju medija, operisao cistu na donjoj vilici, a intervencija je prošla u najboljem redu.

Godinu ranije, mediji su takođe navodili da je Lauševiću pozlilo u jednom zemunskom restoranu zbog visokog pritiska, te da je tada odvezen u bolnicu

Povezane vijesti

Od sjutra kreće akcija Stop inflaciji

Akcija Stop inflaciji 100+ počeće sjutra, a građane, prema najavama iz Vlade, očekuje sniženje cijena preko 100 artikala. Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma je u