Žene OO SNP Berane obradovale paketićima djecu iz Dnevnog centra sa smetnjama i teškoćama u razvoju

Dječiji osmjesi, njihova radost i sreća koji su nas dočekali, potvrdili su nam da radimo pravu stvar i da ovakve akcije koje će obradovati naše mališane u Dnevnom centru budu svakodnevne, ne samo za vrijeme praznika, saopštile su žene OO SNP Berane koje su jutros uručile paketiće djeci u Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Beranama.

„Socijalistička narodna partija uvijek se zalagala da sva djeca imaju ista prava. Borili smo se i danas to činimo, da svako dijete ima najkvalitetnije uslove sa rast i razvoj, a kasnije i za bolju budućnost,“ istakle su one.

Kako kažu, njihova zalaganja ogledaju se i u pravcu očuvanja porodica, jer je porodica osnov svakog društva i samo uz odrastanje u zdravoj porodici gradimo i bolju i srećniju budućnost za naše mališane. Dnevni centar za ove mališane i jeste jedan vid porodice, koja ih okuplja i vodi računa o njihovom zdravlju.

„Najvažnije je da smo uspjele da izmamimo osmijeh na licima djece koja borave u Dnevnom centru, to je za nas najveća nagrada“, navodi se u saopštenju žena OO SNP.

Istakle su da je potrebno pokazati naročitu brigu za one kojima je to najneophodnije i da kao društvo moramo imati poseban senzibilitet prema ranjivim kategorijama stanovništva, među kojima su korisnici Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Opštine Berane.

Povezane vijesti

Dodik: Izjava Milatovića uvreda za RS

„Ne poznajem unutrašnju komunikaciju struktura vlasti u Crnoj Gori, ali nisam ni očekivao da me pozove Milatović, niti da se sastanem s njim“ Predsjednik bosansko-hercegovačkog