Uhapšen Kolašinac, osumnjičen da je napao policajca

Policija je u Kolašinu uhapsila F.D. (34) iz tog grada osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije. Njemu je, kako su kazali, određeno zadržavanje do 72 sata.

Naime, policiji je u Kolašinu jedna osoba prijavilla da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od Službe zaštite i spašavanja Kolašin.

Sa prijavom je, navode, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta. U koordinaciji sa postupajućim tužiocem, a nakon izvršenog uviđaja, iz policije su kazali da su preduzete dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i lociranja izvršioca ovoga djela.

„Nakon prikupljenih obavještenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina. On se sumnjiči za krivično djelo izazivanje opše opasnosti. Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, ovo lice je izvršilo i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, naveli su iz Uprave policije

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.