back to top

Najčitanije

Povezani članci

Jovanović uputio poziv o formiranju vlasti SNP-u i PES-u, narednih dana i ostalima

Čelnik liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović saopštio je da je početkom nedelje odlučio da je vrijeme da lično pozove partije koje su učestvovale na izborima da razgovaraju oko formiranja vlasti.

Kako je kazao, sjećajući se političkih početaka, prvi poziv uputio je “centrali SNP-a, danas PES-u”. U narednim danima Jovanović je kazao da će pozivi biti upućeni ostalima.

“Ovom prilikom želim da uputim građane u istinita dešavanja posle par saopštenja na temu uspostavljanja vlasti u Budvi i izjava. Odlučio sam početkom nedelje da je vrijeme da lično pozovem partije koje su učestvovale na izborima da razgovaramo oko formiranja vlasti. Prvi poziv sjećajući se političkih početaka uputio sam telefonskim putem centrali SNP-a, danas PES. U narednim danima pozivi će biti upućeni ostalima”, napisao je Jovanović na svom Fejsbuk profilu. 

Poručio je i da će uredno građane obavještavati o tome ko se odazvao a ko nije želio da se ispoštuje volja gradjana, “već guraju Budvu u ponovne izbore u jeku turističke sezone”.