back to top

Najčitanije

Povezani članci

Potpredsjednik Vlade Šćekić: Gradiće se bolnica u Pljevljima, radujem se nastavku projekta koji sam nakon 30 godina obećanja započeo i završio Idejno rješenje!

“Ovo je još jedna potvrda da smo se borili za prave stvari prethodne dvije godine”

Radujem se nastavku projekta koji sam nakon 30 godina obećanja započeo i završio Idejno rješenje u prethodnom mandatu kao ministar zdravlja. Ovo je još jedna potvrda da smo se borili za prave stvari prethodne dvije godine, istakao je potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih, a bivši ministar zdravlja Dragoslav Šćekić koji je za vrijeme svog mandata započeo i izborio se za gradnju ove zdravstvene ustanove nakon 30 godina

“Vjerujem da će uskoro krenuti i izgradnja stanova za zdravstvene radnike”, istakao je potpredsjednik Vlade Šćekić.

I dodao da su dužni da kroz sistem stvarati kvalitetnije uslove za sve stanovnike Pljevalja i uticati na negativan demografski trend, kako bi ostajali u svoj rodni grad i stvarali porodice.

“Želim da čestitam direktoru bolnice dr Saši Grboviću i Pljevljacima što će napokn dobiti kvalitetniju zdravstvenu zaštitu i poželjniji grad za ostanak i za život kakav zaslužuju”, zaključio je potpredsjednik Vlade.