back to top

Najčitanije

Povezani članci

Vučić najavio dolazak u Crnu Goru

Da dođe u Berane da posjeti Hram Svetog Simeona Mirotočivog?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je spreman da posjeti Crnu Goru tokom jula na poziv lidera NSD-a Andrije Mandić i DNP-a Milana Kneževića.

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je sinoć da je pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu u Crnu Goru 12. jula, na Petrovdan kako bi poslali “poruku zajedništva”,.

Vučića je u posjetu ponovo, uživo u programu TV PRVA, pozvao lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, ističući da bi volio da Vučić dođe u Berane da posjete Hram svetog Simeona Mirotočivog.

“Najbolje bi bilo da to bude Petrovdan, ali moramo vidjeti ko će u tom periodu biti od gostiju ovdje”, rekao je Vučić, odgovarajući na poziv Kneževića, prenosi Pobjeda.

Vučić je prokomentarisao usvajanje Rezolucije o genocidu u sistemu logora Jasenovac, Dahau i Mauthauzenu, izvinjavajući se što nije vjerovao da se to može desiti.

“Jesu oni to zakukuljili i zamumuljili sa dodavanjem Dahaua i Mauthauzena i nema u tekstu skoro ništa, ali nije mi teško da kažem: “Izvinite, čestitam””, rekao je Vučić za TV Prva.