back to top

Najčitanije

Povezani članci

Medojević: Bivša Spajićeva supruga kupila vilu u Kotoru, odakle pare?

Od kauča ministra Ratka Mitrovića do vile u Kotoru, Sve za dvije godine. Vila sad, prokomentarisao je Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević tvrdi da je bivša vanbračna supruga lidera pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića od ruskog državljanina kupila kešom vilu u kotorskom naselju Muo.

Foto: DF facebook
Foto: DF facebook

Medojević je objavio ugovor koji je potpisan između Vesne Marinković i kupca.

Od kauča ministra Ratka Mitrovića do vile u Kotoru, Sve za dvije godine. Vila sad. Prodavac Rus, kupac vanbračna partnerka bivšeg Ministra finansija Spajića. Cijena 470.000 eura (vjerovatno plaćeno više, aktuelna  tržišna vrijednost od 800-900.000 eura). Plaćeno kešom. Zašto Spajić krije imovinu stečenu novcem od šverca i korupcije? Zna li Milatović za ove pare?- pita se Medojević.

Foto: DF facebook

Podsjetimo, Medojević se oko Spajića i juče oglašavao, pozivajući SDT da proširi istragu o švercu cigareta na njega i na bivšeg premijera Zdravka Krivokapića.

Spajić je u kratkom veremenskom periodu kupio tri nekretnine, dvije u Beogradu, a jednu na crnogorskom primorju vrijedne više od milion eura i one su upisane na ime njegove bivše nevjenčane supruge. Jasno je da je zaradio novac kroz učešće u nelegalnom zaduživanu države i kroz kupovinu aviona i učešću u švercu cigareta. Postoje sredstava koja nije prijavio i preko vanbračne supruge na njeno ime registrovao je obje nekretnine u Beogradu. Postoji osnov sumnje da se istraga proširi – zaključio je Medojević