Spajić OPET brutalno govori neistine i OPET vrijeđa zdrav razum građana

Crnu Goru zapljusnuo talas primitivnog populizma, kvazi ekonomista i kvazi političara

Milojko Spajić nastavlja sa brutalnim neistinama

Svi oni koji su pogledali emisiju u kojoj su gostovali ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i bivši ministar finansija Miloko Spajić, bili su zbunjeni pokušajem manipulacije, od strane bivšeg ministra finansija.

Naime, Spajić je prije par dana izašao sa podacima i direktim optužbama na račun aktuelnog ministra finansija Aleksandra Damjanovića i to odmah nakon što je Uprava prihoda i carina objavila da je bruto naplata prihoda u Crnoj Gori, za prvi kvartal, iznosila 609,9 miliona eura što je za čak 31 odsto više nego prethodne godine.

On je i prije samo dva dana govorio o bankrotu i „dokazima“ o postojanju istog, a nakon detaljnog finansijskoh obrazloženja od strane ministra Đurovića, Spajić govori da je SREĆAN što je činjenično stanje DRUGAČIJE od onoga što je on, po svemu sudeći, netačno i manipulativno iznio ili žargonski rečeno LUPIO!

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i bivši ministar finansija gostovali su u emisiji „Reflektor“ na tv Vijesti, a građani Crne Gore su još jednom u nizu, kada je u pitanju Milojko Spajić, ostali zbunjeni, ali i uvrijeđeni vrijeđanjem zdravog razuma…to naravno ne bi bio prvi put, jer svakako gospodin Spajić za svoje sugrađane, braću, kumove, drugove, poznanike, rođake, „poznanice“ govori da su „Tranje“ i „Budale“

Ministar Đurović kazao je da ne stoji tvrdnja Spajićeva o bankrotu. Tvrdi da je Crna Gora stabilna priča.

Očekuje se odlična sezona i ogromne prihode od turizma, što potvrđuju rezultati koji pokazuju da su prihodi veći čak 31% u odnosu na prethodnu godinu!“ kazao je Đurović

Spajić naglašava da mu je drago ako je tačno da u trezoru ima 270 miliona eura.

Pored neistine, nastavlja i sa manipulacijom građana Crne Gore.

Mickey OPET u epizodi – „Lud, zbunjen, normalan“

On je, u istoj emisiji, saopštio da u maju stiže otplata kredita, ONOG KREDITA kojim je zadužio državu, a koja će iznositi više od 100 miliona, a kako kaže – TOG NOVCA NEMA U TREZORU…

Pa postavljamo pitanje – Ako tvrdi da novca nema u trezoru za otplatu kredita, na osnovu čega najavljuje prosječnu zaradu od 1000€!? I kako je mogao da zaduži državu znajući da neće imati novca za otplatu!?

On iznosi netačne podatke u cijenama širom Evrope, a onda kada čuje stvarne podatke od ministra Đurovića, pokušava da pronađe ili njemu svojstveno IZMISLI rješenje iz, po njega, bezizlaze situacije u koju se sam svojim neistinama uplete.

Postavlja se PITANJE!? — Kako je moguće da se samozvani „ekspert finansija“ poigravao sa budžetom građana Crne Gore i na sve to da pretenduje da bude premijer!?

Nije ni čudno što se novoizabrani predsjednik Jakov Milatović sve više ograđuje od lakomislenoh i nadasve, netačnih izjava Milojka Spajića, koje mu ruše kredibilitet..te sve više postaje jasna situacija i podjela tabora unutar Evrope sad.

A naposletku, prisjetimo se i činjenice da je za samo godinu dana kako je bio na čelu miniatarstva finansija zadužio državu sa 750 miliona eura, a da je nakon toga onako niotkud stekao više nekretnina, čije je porijeklo i postojanje pokušao vješto da prekrije i prebaci na ime „poznanica“ ili kako bi normalni ljudi nazvali BIVŠIH ŽENA I VANBRAČNE SUPRUGE sa kojom ima dijete.

Povezane vijesti