back to top

Najčitanije

Povezani članci

Danas nestabilno, do 32 stepena

U Crnoj Gori danas će biti nestabilno vrijeme, povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Temperatura do 32 stepena.

Na sjeveru Crne Gore, nastavlja se promjenljivo i nestabilno vrijeme, povremeno i mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom.

Vjetar će biti umjeren do pojačan južni. Temperatura do 29 stepeni.

I na jugu nestabilno povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Tokom noći su moguće i vremenske nepogode, odnosno jake pljuskovite padavine praćene jakim vjetrom, a moguća je i pojava grada.

Tokom dana će duvati umjeren do jak južni i jugoistočni vjetar, a tokom noći prolazno sjeverni. Temperatura do 32 stepena.

More malo, u drugom dijelu dana umjereno talasasto. Vjetar umjeren do pojačan južni i zapadni. Temperatura mora do 25 stepeni. UV indeks oko 6 Uv jedinica.

Narednih dana na sjeveru, i u četvrtak nestabilno povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom, dok se u petak očekuje dosta suvog vremena, a malo kiše je moguće rano ujutru i popodne. Temperatura u četvrtak u padu, a u petak počinje značajan porast.

Na jugu će i u četvrtak još biti kiše ili koji pljusak sa grmljavinom dok se u petak očekuje uglavnom suvo vrijeme uz sunčane periode. U četvrtak nešto svježije, a u petak porast temperature.