back to top

Najčitanije

Povezani članci

Spajić otkazao dolazak na premijerski sat

“Poštovani, molim Vas da zbog nemogućnosti predsjednika Vlade da prisustvuje zakazanoj spednici Skupštine – Premijerskom satu usled službene posjete Briselu, istu ukoliko ste u mogućnosti pomjerite za ponedjeljak, 1. jul”

Premijer Milojko Spajić otkazao je večeras prisustvo na za sjutra (subota) planiranom premijersom satu zbog kako su saopštili iz kabineta premijera službene posjete Briselu.

“Poštovani, molim Vas da zbog nemogućnosti predsjednika Vlade da prisustvuje zakazanoj spednici Skupštine – Premijerskom satu usled službene posjete Briselu, istu ukoliko ste u mogućnosti pomjerite za ponedjeljak, 1. jul”.

Iz kabineta premijera su naveli i da je tokom današnje sjednice Skupštine Crne Gore šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić informisao da je i dio opozicije predlagao da premijerski sat bude pomjeren za ponedjeljak.

Opozicija je tražila i da se do sjutra odrede dva termina premijerskog sata u julu – prvi redovni i drugi zaostali.

Te zahtjeve je u ime opozicije iznio šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić.

Zahtijevao je da Mandić zakaže datume za dva premijerska sata, sa ili bez dogovora sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem, za kojeg tvrdi da ignoriše obavezu koju mu propisuje Ustav, i izbjegava da bude kontrolisan od strane Skuspštine.