back to top

Najčitanije

Povezani članci

Sunčano i vruće, temperatura do 37 stepeni

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano vrijeme, dok će maksimalna dnevna temperatura biti 37 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, sjutra sunčano i vruće. Vjetar slab do umjeren, dominantno južni. Temperatura do 34 stepena.

CRNA GORA – jug

Na jugu takođe sunčano. Vjetar slab i promjenljiv, a temepratura do 36-37 stepeni.

More malo talasasto, prema kraju dana i tokom noći u jačanju. Vjetar slab, uglavnom južnih smjerova. Temperatura mora 25 stepeni.

CRNA GORA tri dana – sjever

Narednih dana na sjeveru u ponedjeljak sunčano, krajem dana uz naoblačenje. U utorak pretežno oblačno s pokojim sunčanim periodom, ali i sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab i promjenljiv, a od utorka temperatura u naglom padu.

CRNA GORA tri dana – jug

Na jugu sunčano do ponedjeljka. Od utorka i dalje dosta sunca, ali znatno više oblaka, a biće i kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje i kratkotrajnih nevremena, uglavnom u drugom dijelu dana i uveče. I na jugu i primorju znatno prijatnije, od utorka slijedi nekoliko dana s temperaturom oko 30 stepeni.

EVROPA

Prostrana dolina u sklopu ciklona s centrom na Norveškom moru, sjeveru i zapadu kontinenta donosi nestabilne vremenske prilike sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnih padavina biće na jugu Švedske, te južnim obalama Baltičkog mora, kod Danske. Pljuskova može biti u centralnoj Evropi. Na ostatku kontinenta sunčano i vruće. I dalje najprijatnije na Britanskim ostrvima, oko 20 stepeni u najtoplijem dijelu dana, najviše temperature širom istočne, centralne i južne Evrope, ponegdje i do 40.

BALKAN

Na Balkanu sunčano i vruće. Temperature u svim nižim oblastima iznad 30 stepeni. Najtopliji glavni gradovi sjutra Tirana s 38, te Atina i Beograd s 37 stepeni